Bloed, zweet en nagellakremover

april 25, 2009

“Oh, even mijn nagels lakken!”

…Herken jij jezelf in de bovenstaande zin of roep je dit regelmatig tegen niemand in het bijzonder, dan heb ik hier een advies. Let op, ik zeg het maar één keer: stop daarmee. Geef het op. Echt waar. Als er iets is wat je niet ‘even’ kunt doen, zijn het wel je nagels lakken. Of in ieder geval is het iets waar wij vrouwen in het algemeen gewoon niet ‘even’ de tijd voor zouden moeten nemen.

Natuurlijk, we hebben het tegenwoordig allemaal maar druk. We hebben de altijd zeurende school en/of universiteit, we bekleden de meest tijdrovende (bij)baantjes en ook van onze vrije tijd is niet veel meer over: we plannen onszelf gek met etentjes, uitjes, biosjes, feestjes en ga zo maar door (of moet ik mijn eigen agenda er soms even bijpakken?).

En je kent De Vrouw: voor elke gelegenheid een andere outfit. Maar wat maakt elke outfit nu ook alweer zo uniek en compleet? Precies. De Juiste Nagellak. En aangezien we barsten van de gelegenheden, lakken we ons een rotje.
En rot is het zeker. Er gaat geen lakmoment voorbij waarop ik geen compleet zelfverzonnen scheldvocabulaire loslaat op dat o zo onschuldig ogende nagellakpotje en er ontkomt geen enkel stuk meubilair aan mijn woedeaanvallen.

Elke verkeerde beweging kan namelijk onherstelbare schade berokkenen. Deukjes, putjes, krasjes… Je kunt het zo gek nog niet bedenken en je hoeft er ook niet eens zo gek veel voor te doen of je zorgvuldig gelakte nagels en je leegblazen longen krijgen stank voor dank.

Het ergste van alles is misschien nog wel dat er niets aan te doen valt. Als dat weerzinwekkende krasje of dat afzichtelijke deukje jouw keurig gelakte nagel eenmaal bezoedelt, zal toch echt de hele hap overnieuw gelakt moeten worden.

Tja. Bloed, zweet en nagellakremover.
En da’s geen woord overdreven.

7 Reacties to “Bloed, zweet en nagellakremover

 1. Benjamin said

  Whaha.. Geen ervaring mee, maar toch kan ik het me ergens wel voorstellen.. Proef ik hier een nieuwe markt..? Nagellak die alleen maar met remover afgaat? Pff… Wie weet!

  Ben

 2. blissther said

  Hehehe, helaas voor jou kan ik het tegenwoordig wel in ‘even’. 8D Maar ik ben dé uitzondering en ondertussen ook wel een beetje pro. o.o
  8D

 3. blissther said

  En OMG, je header. _O_ ❤

 4. Sanneke said

  “lakken we ons een rotje”
  Dat klinkt zóóó mevrouw Blok!

 5. Melissa said

  OMG LINDA IK HOU VAN JE. ❤ Daar heb ik ook altijd last van! Je verwoordt (d? o.o) alles zo leuk. ^^

 6. Marieke said

  LINDA CHICKZ0R. Je slaat de spijker op z’n koppie o_o. Nicht normal mehr. Bloed heeft er nog nooit gevloeid, geloof ik, tijdens het nagellaken, maar zweet des te meer. Oh, oh, oh wat een heidens karwei. Ik ben blij dat deze woorden uitgesproken zijn _O_<3. Blog on, babeh!

 7. Ik kan ‘me hier echt zo hard in vinden xD Geniaal, ik wil weer wat nieuws zien! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: