De Heuvels

februari 5, 2009

Na een redelijk lange absentie (lees: een dramatisch gebrek aan inspiratie) ben ik weer helemaal terug! Nu zijn de onderwerpen waar ik over wil of kan schrijven nog vrij schaars en vooral heel erg onboeiend, maar ik moet jullie toch ergens mee vermaken. En volgens Internetexpert Andrew Keen plempen wij, De Internetgebruikers, toch het hele web vol met flauwekul, dus wie heeft er wat tegen een blogje onzin meer of minder?

Om dan maar meteen even door te gaan op de grootste onzin die er op dit moment op televisie te zien is: The Hills.

Ik haal hiermee ongetwijfeld de haat van vele lezeressen op de hals, maar ik kan het echt niet langer aanzien. Ik moet mijn ei even kwijt, ongeacht wat de gevolgen voor mijn redelijk positief opgebouwde reputatie ook zullen zijn.

Want waar gaat het nu eigenlijk helemaal over? Toen ik het onlangs met wat vriendinnen zat te kijken (moment van verstandsverbijstering, waarschijnlijk) en de tweede aflevering alweer begon, was dat precies dezelfde vraag die wij ons plotseling hardop stelden. Ik weet niet wat dat is, maar na een halfuur van dat Amerikaanse gezever schrik je vanzelf wakker uit een soort trance en vraag je je opeens af waar je nu helemaal mee bezig bent.

Want waar kijken we eigenlijk naar, als we naar MTV zappen en daar op de zoveelste aflevering van The Hills stuiten? Toegegeven, voor een potje onzin zit het programma nog tamelijk lastig in elkaar. Het is namelijk wat ze noemen een reality-soap. Zo paradoxaal als het maar kan: het is geacteerd (wat sommige mensen nog steeds shockeert – wisten zij veel), maar ook de realiteit.

Wacht even, hoor. Hoe kan dat? Wat is dan het verschil met de ‘ouderwetse’ soap of serie? Als ze acteren, menen ze het dan meer dan de ‘gewone’, ‘algemene’ acteurs heden ten dage? Of hebben ze dan maar een half script en vullen ze de rest zelf aan met onbenullig geroddel, omdat geen enkele scriptschrijver het in zijn of haar botte hersens zou durven halen om zoiets überhaupt te schrijven?
Ik denk dat laatste.
Heb je wel eens gehoord waarover ze praten? Hun ongetwijfeld toch al niet brede vocabulaire bestaat grotendeels uit een aaneenschakeling van ‘Oh my God’, ‘like’ en ‘right’ en verder is het alleen maar regelrechte roddel en achterklap. Heidi is echt een ‘biatch’ (maar met dat strakgetrokken hoofd zie je niet eens of ze het erg vindt als ze het hoort) en over die Spencer hebben ze ook niets goeds te vertellen (waar ie eigenlijk om vraagt, met zulke onmenselijk felle contactlenzen).

Nu noem ik natuurlijk wel meteen de twee grootste ‘bitches’ uit de hele serie.

Want om wie gaat het nu eigenlijk echt in The Hills? Wie houdt het ‘verhaal’ draaiende? Van wiens ‘verhaallijn’ gaan zelfs de wanabee-fans op het puntje van hun stoel zitten? Ik heb geen idee waarom, maar om de één of andere mysterieuze reden wijzen alle vingers gretig naar Lauren Conrad. Geen idee wat haar ‘rol’ belangrijker maakt dan die van de andere ‘actrices’ (naar mijn idee zit ze evenals die andere koeien gewoon net zo hard op Google te surfen en uit haar neus te vreten op haar zogenaamde werk en paradeert ze op de ‘set’ in net zoveel muffe designerkleren rond die vast niet van haar zijn). Waarom is iedereen zo gefascineerd door die Lauren Conrad? Ik heb namelijk nog nooit iemand gezien met zo’n immense rij donkere bovenliphaartjes. Zo, nu zijn jullie weer een illusie armer en een cruciaal feit rijker: ze heeft een snor.

…En waar wil ik nu eigenlijk heen met dit blogje? Wat is nu precies m’n hele punt? Geen flauw idee, misschien zou je hetzelfde eens aan de makers van The Hills moeten vragen.

5 Reacties to “De Heuvels

 1. ivegotafrustratedpussy said

  Linsz0rr, jij bent mie omeunig geniaaaaaaaaaaaaal _O_ [/twents]

  Echt ik moet altijd zo lachen om jouw .. dr0ogkl0otheid, hè. ^^ ik houd van je en ik ben het ook helemaal met je eens over die serie, trouwens.

  Weer iets om over te roddelen, hè? :’D

 2. Jut said

  Nee nee nee nee.. Je snapt het niet. Lauren Conrad acteert dan wel, maar ze heeft mooi wel een eigen kledinglijn met de meest fab. kleding. Ze draagt altijd mooie dingetjes, die dus wel van haar zijn, aangezien ze vet rijk is. Plus, waarom naar een even dom programma kijken met lelijke mensen, als je ook naar mooie mensen kan kijken?! Right? Je betrapt jezelf er vast wel eens op dat je er naar kijkt. I bet you do. Prrrt, love you!
  Xxx en liefs van je vriendinnetje uit groep 1

 3. damncoldnight said

  HAHAHAHAHAHAHA NU KAN IK ECHT NOOIT MEER GENIETEN VAN DE ACHTERLIJKHEID VAN THE HILLS OMDAT IK WEET DAT LAUREN EEN SNOR HEEFT :’DDD.

 4. beautyandthebeats said

  Hahahah nee inderdaad Mark! Omgz, dit geeft me zo hard een egoboost =D Thanks Lindo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: